Om os

Hvorfor laves og sælges disse masker?

 

Min thailandske skrædder er min gode ven, der nu i over 12 år har syet alt mit tøj. Da Covid-19 pandemien lukkede hele verdenen og gjorde det praktisk talt umuligt for turisterne at tage til Thailand, så blev hans forretning nærmest 100 % lukket. 

Jeg prøvede så at få lavet nogle stofmasker hos ham, og jeg opdagede hurtigt, at tilbagemeldingerne var meget positive om pasformen og kvaliteten.

Jeg har derfor valgt at lave et firma, der sælger disse masker. Jeg har selvfølgelig produktudviklet på dem, så nu er alle, med mindre andet står skrevet, med metaltråd ved næsen, mulighed for at afkorte elastikken og der er 2 slidser i inderstoffet, så man har mulighed for selv at lægge ekstra stof eller filter ind i masken. Maskerne findes i 2 størrelser, som er til voksne og børn. Børnestørrelsen kan selvføgelig også bruges af voksne med mindre ansigter og omvendt.

Ved at købe masker her, så støtter du direkte en skrædder i i Thailand, der er hårds ramt af Covid-19 pandemien. I Thailand har de ingen hjælpepakker, som vi har her i Danmark.

 

Hilsen

Sten Sønderhousen