Handelsbetingelser

Stens Stoffer, CVR: 41792523

 

Priser

Hos Stens Stoffer tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Stens Stoffer modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK (danske kroner) og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Til varens pris lægges fragtomkostninger. Dog afholder Stens Stoffer fragtomkostningerne ved levering indenfor Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland) af en ordre på mere end DKK 500.

Levering

Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland)

Stens Stoffer tilstræber at afsende ordre i løbet af 1 til 3 hverdage.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 20 DKK og fremgår på webshoppen ved betalingen. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi sender primært som brev alt efter den vægt forsendelsen har.
Dine varer sendes med Post Nord.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-8 hverdage efter bestillingen, alt efter valgt leverings form.

Udlandet, Færøerne og Grønland

Vi kan kun efter særskilt aftale levere til udlandet og til Færøerne og Grønland. Kontakt kundeservice (kontakt@stensstoffer.dk) herom.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Stens Stoffer vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, hvis reklamationen er berettiget.

Uanset ovenstående skal erhvervskunder i handelskøb reklamere straks efter, at kunden fik eller burde have fået kundskab til manglen/fejlen og senest indenfor ét år efter levering af varen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Stens Stoffer
Birkedevejen 22
4130 Viby Sjælland
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Ansvarsbegrænsning

Stens Stoffers er aldrig forpligtet til at betale kundens meromkostninger til køb af tilsvarende vare fra en anden leverandør, ligesom Stens Stoffer ikke påtager sig noget ansvar for følgeskader eller indirekte tab, medmindre dette følger af ufravigelig dansk lovgivning. Stens Stoffers erstatningspligt overfor kunden kan i øvrigt aldrig overstige den af kunden til Stens Stoffer faktisk betalte købesum for varen med tillæg af rimelige fragtomkostninger til returnering af varer ved berettiget reklamation, medmindre andet følger af ufravigelig dansk lovgivning.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives i forbrugerkøb 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@stensstoffer.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen og kopi af ordrebekræftelsen til:

Stens Stoffer
Birkedevejen 22
4130Viby Sjælland

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varer indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Masker hvor forseglingen er brudt.
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for vores levering af varen til det tidspunkt, hvor vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du kan ikke fortryde dit køb af masker, hvor forseglingen er brudt. Det skyldes at vi kun kan sælge ikke-brugte masker, og masker anses for brugt, når forseglingen er brudt.

Udenfor nævnte tilfælde hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Når det ikke angår masker, kan du med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis andre varer end masker er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved udnyttelse af en ret til at fortryde købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Husk at det ikke gælder masker – for hvem har lyst til at købe en brugt maske.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten og har fået varen retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.